Het uithangbord van elke bruiloft

december 7, 2015

Gefeliciteerd! Jullie zijn eindelijk verloofd! En nu de dag van de waarheid met de dag dichterbij komt is het zaak om alles tot in de puntjes te regelen. Natuurlijk moeten al jullie vrienden en familie dit weten en wat is dan een leukere manier om ze uit te nodigen dan met een trouwkaarten? Zo kunnen jullie jullie vrienden en familie alvast laten proeven aan deze speciale dag. Jullie trouwkaart is dus als het ware het uithangbord van jullie bruiloft.

De trouwkaart is dus een belangrijk aspect van elke bruiloft en jullie als bruidspaar willen dus ook de perfecte trouwkaart voor de mooiste dag van jullie leven. Met een trouwkaart zetten jullie als het ware de toon van de bruiloft. Maar dit roept dus ook een aantal vragen op. Hoe en waar ontwerp ik een trouwkaart? Welke stijl wordt de trouwkaart? Wat zet ik op de trouwkaart?  Jullie vragen je zelfs af welk lettertype goed is. Kortom het maken van een trouwkaart is niet zo makkelijk als het lijkt. Daarom is het belangrijk om precies te weten hoe jullie jullie trouwkaart willen. Bedenk van tevoren alvast hoe jullie trouwkaart eruit moet zien en wat er op moet staan. Hiervoor staan op internet tallozen voorbeelden. Kijk bijvoorbeeld een tussen de gigantische collectie van Fuif.

Tips & Trends

-Hout. Verwerk hout of een houtprint in jullie trouwkaart. Een houtprint kan bijvoorbeeld een hele mooie achtergrond zijn. Een ander voorbeeld is om een klein houten hartje in het midden van een blanco kaart te plaatsen. Met hout kunnen jullie dus alle kanten op, wees creatief!

-Vintage. Vintage is hele hip. Kaarten met klassieke uitstralingen zie je op het moment erg vaak. Hierbij kun je denken aan Sierlijke lettertypes en natuurlijke tinten zoals steen en hout. Zo krijgt jullie trouwkaart een antieke uitstraling.

-Thema’s. Thematische trouwkaarten maken zijn helemaal van nu. Pas jullie trouwkaart bijvoorbeeld aan aan het seizoen of als jullie bruiloft een thema heeft, gebruik dat thema in de kaart!

-Persoonlijk ontwerp. Ontwerp een persoonlijke trouwkaart! Trouwkaarten stijlvol zijn heel makkelijk zelf te ontwerpen tegenwoordig. Een ontwerper vraagt al gouw €100.- voor het ontwerp van een trouwkaart. Maar op bijvoorbeeld Fuif.nl kunnen jullie makkelijk zelf jullie trouwkaart ontwerpen, zonder extra kosten. Zo kun je privé foto’s gebruiken en tekst aanpassen.

-Save the Date. Match jullie trouwkaart met jullie save the date kaart! Wacht een save the date kaart? Wat is een save the date kaart eigenlijk? Save the date is letterlijk vertaald; bewaar de datum. Wat in beter Nederlands is; reserveer de datum. Een save the date kaart is een aankondiging van de bruiloft. Deze wordt meestal ongeveer 8 maanden voor de trouwdag verstuurd. Niet verstuurd? Geen paniek, een goede trouwkaart maakt veel goed. Nog tijd om een save the date kaart te versturen? Kijk eens op de website van Fuif om kennis te maken met de save the date kaart.

Sorry, comments for this entry are closed at this time.

© 2019 - Bruidsarsenaal - Brought by hootsuite.com