Schitteren op je bruiloft met wimperextensions

maart 22, 2019

Je bruiloft is de dag waarop alles perfect moet zijn, de locatie, de jurk, de muziek, alles moet helemaal tot in de verste details zijn geregeld. Het belangrijkste is misschien nog wel dat jij er helemaal perfect uitziet. Natuurlijk heb je de jurk al maande van te voren uitgezocht, en ben let je stiekem ook wel een beetje op je voeding laatste tijd. Maar toch op de dag zelf moet er nog aardig wat gebeuren, zoals bijvoorbeeld je make-up en haar.  Het is een absolute must om mooie volle wimpers te hebben op je bruiloft. Wil je echt 100% zeker weten dat alles perfect is? Ga dan voor wimperextensions op je bruiloft!

Wat zijn wimperextensions?

Wimperextensions zijn een vorm van nepwimpers. Met een speciale wimperlijm worden de wimperextensions één voor één op en tussen de natuurlijke wimpers aangebracht. Wimper extensions zijn permanent gekruld, waterbestendig, gemakkelijk aan te brengen en blijven net zo lang zitten als de natuurlijke wimpers, maximaal 6 weken.  

De voordelen van wimperextensions

Wimperextensions maken mascara overbodig, omdat de extensions lang zijn en veel volume hebben waardoor ze een prachtige oogopslag creëren, terwijl ze er alsnog erg natuurlijk uitzien. Naast dat het er geweldig uitziet, is het erg praktisch. Ten eerste, kan jij helemaal zelf beslissen hoe lang en hoe vol je de wimpers wilt hebben. De schoonheidsspecialiste geeft altijd het beste advies geadviseerd op bijvoorbeeld de oppervlakte van jouw ogen en de lengte van je natuurlijke wimpers.

Daarnaast, is het een groot voordeel dat de wimpers gemiddeld 6 tot 8 weken blijven zitten, dus ook gedurende huwelijksreis zul je er nog profijt van hebben. Je hoeft dus niet elke dag voor de spiegel staan te priegelen met mascara, maar je wordt direct wakker met een mooie oogopslag. Ook zijn extensions waterbestendig, je kan dus prima sporten, zwemmen of naar de sauna zonder je zorgen te maken over een uitgelopen look. En ja, ook op je bruiloft kun je best een traantje laten, zonder dat je make-up wordt verpest!

Ben jij ook zo benieuwd naar wimperextensions? Op Beauty-Label kun je nog meer veel meer informatie vinden over de extensions!

Sorry, comments for this entry are closed at this time.

© 2019 - Bruidsarsenaal - Brought by hootsuite.com