Voor ieder feest een gelegenheid voor een videozuil

februari 9, 2017

Zeg eens eerlijk, hoe vaak kijk je een gastenboek van je bruiloft nog in? De meeste mensen zullen heel hard moeten nadenken, voordat ze een antwoord kunnen geven op deze vraag. Het antwoord is meestal nooit. Dat komt normaal gesproken omdat het om een ritueel gaat. Het moet, het hoort erbij of mensen gaan vragen stellen als er geen gastenboek ligt, waar ze hun naam in kunnen schrijven.

Misschien is het tijd om het over een andere boeg te gooien en na te denken over een herinnering die echt leuk is, mensen zelf ook aan het lachen maakt en die zeker weten zal zorgen voor een groot aantal uren plezier. Met een videozuil voor felicitaties maken je gasten binnen twee minuten een herinnering die blijft. Een gesproken wens, die in hoge kwaliteit video wordt opgenomen, met lekker stabiel beeld en kristalhelder geluid.

Dat zorgt niet alleen voor het bruidspaar, het feestvarken of de collega voor veel plezier bij het afkijken, het zorgt ook voor een echt levendige herinnering. Dat is letterlijk bedoeld, want met beelden krijg je natuurlijk veel meer mee van iemand. De maximale tijd dat een opname loopt, zijnde twee minuten is overigens ook niet te lang, maar vooral niet te kort. Bedenk dat je in twee minuten heel wat van je kwijt kan. Tenminste, als je met niet te veel mensen voor de camera staat natuurlijk.

Misschien twijfel je nog of je een bruin gastenboek met vakjes neerligt bij de volgende keer dat je een groot feest geeft. Misschien kijk je op tegen kosten, of tegen het geregel van plaatsen en verwerken en monteren. Niet nodig, helemaal niet zelfs. De kosten voor de plaatsing van een videozuil voor felicitaties vallen enorm mee. Geregel? Daar hoef je al helemaal niet aan te denken bij wat de mooiste dag van je leven kan worden. Een koerier plaatst de zuil immers voor je. Alleen uitpakken en stekker erin, handleiding doorlezen en opnemen. De honderden bruiloftgangers en feestneuzen die de videozuil al hebben gebruikt, hadden in de meeste gevallen de handleiding niet eens meer nodig en konden direct beginnen. Het resultaat: hilarische momenten die je graag nog een keer opzet, al was het alleen maar om te bekijken hoe iedereen op de video veranderd is. Het eindresultaat is overigens ook iets voor Videofelicitaties.nl zelf. Wij monteren de video en sturen hem naar je op. Alle felicitaties op je deurmat.

Sorry, comments for this entry are closed at this time.

© 2018 - Bruidsarsenaal - Brought by hootsuite.com