Weddingplanner

oktober 8, 2012

Weddingplanner

Omdat een bruiloft een groot evenement is, zijn er ook veel details waar op gelet moet worden. Om een aantal zorgen op te noemen die vaak voorkomen: komt de taart wel op tijd aan? Gaat de bruidsauto wel rijden? Zijn de bloemen uit het boeket niet al bedorven? Worden er wel foto’s gemaakt? Daarnaast kost het voorbereiden van bruiloften gemiddeld wel 200 uren. Die heeft natuurlijk ook niet iedereen ter beschikking voor de bruiloft.
Om daarom een complete en fantastische bruiloft te organiseren, waarbij de minste stress naar voren komt, kiezen verloofden er vaak voor om een weddingplanner erbij te halen. De weddingplanner kan de volledige bruiloft organiseren naar de wensen van de verloofden, maar een weddingsplanner kan ook delen van een bruiloft organiseren. De weddingplanner zal goed luisteren naar de behoeften en de wensen van de verloofden, om er een dag van te maken die niet vergeten wordt.

De weddingplanner kan ook de ceremoniemeester zijn. Het grote voordeel van een weddingplanner als ceremoniemeester, in plaats van een traditionele ceremoniemeester, is vooral dat er geen persoonlijke relatie voor het huwelijk, tussen de verloofden en de weddingplanner, hoeft te zijn geweest.

Tarieven

Er zijn verschillende tarieven die worden gehanteerd door weddingplanners. Zo zijn er weddingsplanners die per uur rekenen, maar er zijn ook weddingplanners die een percentage van de totaalprijs van de bruiloft rekenen.

Tegenwoordig worden er ook opleidingen aangeboden(door bijvoorbeeld LOI en Laudius) om weddingsplanner te worden. Hierdoor komen er steeds meer weddingplanners bij in Nederland. Doordat er ook steeds meer weddingplanners bij komen in Nederland, wordt het ook goedkoper om een weddingplanner in te schakelen. Hierdoor is het niet alleen meer mogelijk voor de rijkere mensen om een weddingplanner in te schakelen, maar kunnen ook mensen met een modaal inkomen een weddingplanner inschakelen.

Naast het feit dat weddingplanners goedkoper worden, zullen de meeste weddingplanners er ook naar streven om zoveel mogelijk korting te kunnen behalen voor u. Weddingplanners kunnen meer korting krijgen dan dat andere mensen zomaar kunnen krijgen. Weddingplanners krijgen vaak inkoopkortingen, waardoor de kosten van de weddingplanner al gedrukt wordt. Een weddingplanner kan daarnaast ook vaak goede prijsafspraken maken, waardoor de kosten van de weddingplanner weer terugverdiend wordt.

© 2018 - Bruidsarsenaal - Brought by hootsuite.com